ANTE - Interieur & Architecten | Over Ante
ANTE is en dynamische interieur- en lifestyleshop , warm en inspirerend, hedendaags en creatief.
ante, interieur, architecten, sint-niklaas, muuto, hay, louise roe, webshop, interieurplan, design, modern, industrieel
13396
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-13396,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,columns-4,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.0,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

ANTE ARCHITECTEN

Ons ervaren architectenteam staat garant voor de realisatie van A tot Z van zowel grote als kleine totaalconcepten en geeft bouw- en interieuradvies op maat van elk individueel project.

 

Nieuwsgierig naar onze projecten? Neem een kijkje op http://www.ante-architecten.be/ , kom eens langs in de winkel voor een gesprek met Thomas of Annemie of geef ons een belletje op +32(0)3 789 99 65.

ANTE PROJECTEN

ANTE INTERIEUR

Inspiratie nodig bij je zoektocht naar ruimtelijke oplossingen ? Een concreet voorstel voor meubilair met daaraan gekoppeld kleuradvies ? Of gewoon een mooi lichtvoorstel ? Misschien een voorstel voor die accesoires die je nu al een tijdje zoekt ?

 

Heb je nood aan een advies bij je thuis of op je bedrijf…

 

De winkel is geopend van dinsdag tot vrijdag van 11.30 u tot 18.00 u. Op zaterdag van 10 tot 18 u . Voor zondagopeningen check je best even de website. Bovendien kan u bij ANTE steeds terecht op afspraak.

Adviesmodule

 

Een adviesmodule is een losse module voor advies aan huis en duurt 2 uur. Tijdens deze sessie kunnen diverse aspecten bekeken worden zoals indeling, sfeer, kleur, materialisatie of verlichting. De kosten hiervoor bedragen € 195.- inclusief BTW en reiskosten binnen een straal van 25 km (te betalen na beëindiging van het advies). Voor additionele uren geldt een uurtarief van € 90.- inclusief BTW.

Indien na een adviesmodule, binnen een termijn van 6 maand, ter waarde van 2.OOO € wordt aangekocht bij ANTE, betalen we dit bedrag volledig terug !

Interieurplan

 

Een interieurplan is een langer adviestraject, waarbij vele aspecten aan bod komen. Tijdens dit traject worden zo nodig schetsen, plattegronden, wandaanzichten, kleur- en materialenplannen of moodboards gemaakt. Het begint met een oriënterend gesprek waarin uw wensen en eisen worden geïnventariseerd en worden vertaald tot een plan van aanpak. Tevens krijgt u een inschatting van de te maken uren, helder en transparant.

OPRICHTERS VAN ANTE

annemie1

Annemie Noens

Architect
+32(0)475.64.23.01
Thomas

Thomas Heyndrickx

Architect+32(0)479.51.42.61